NOTICIAS DE ACTUALIDAD

              PRIMERA REUNIO DE PARES/MARES (QUADERN INFORMATIU) 2020/2021RECOMANACIONS SIMPTOMES COVID-19 I PREVENCIO                  LLIBRES TEXT 2019/2020                        

E.S.O.--BATXILLER--CICLES


XARXA DE LLIBRES

Recollida de llibres i nous participants

              Ara que s'acosta el final de curs 2018-19 és el moment d'organitzar la tornada dels llibres                        prestats i la incorporació de nous alumnes al nostre Programa de reutilització de llibres.

  • Enguany el banc de llibres iniciarà la recollida de lots complets de llibres a través del professorat de la matèria durant les últimes classes del curs. Posteriorment els alumnes passaran per la Biblioteca del centre del 18 al 21 de juny o del 2 al 5 de juliol, amb el document de Lliurament de llibres degudament emplenat, tot i que allà hi haurà professorat que pot ajudar-los a emplenar-lo.
  • Per a la incorporació de nou alumnat cal fer un tràmit telemàtic del 4 al 24 de juliol, o fins el 23 d'octubre. S'hi pot accedir des de la seu electrònica de la Generalitat. També cal donar al banc de llibres els usats aquest curs, amb el corresponent document de Lliurament de llibres.
  • Més detalls a la circular del centre, a les instruccions per al professorat i a la seu electrònica de la Generalitat.quí comienza tu texto. 

MEDIDAS PREVENTIVAS CONTRA LA SARNA, NOTIFICADO POR LA POLICIA NACIONAL


ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA AMPA IES LA MALLADETA(18/10/2018)


LLIBRES DE TEXT CURS 2018-2019  (E.S.O)


"HORARI XARXA LLIBRES COMENÇAMENT HORARI ESCOLAR" TOTS ELS CURSOS


CALENDARI ESCOLAR 

ESO...BATXILLERAT...FORMACIO PROFESIONAL

ELS DIES FESTIUS EN LA VILA SON :

2 DE NOVEMBRE

4 DE FEBRER

18 DE MARÇ

COMENÇEN EL INSTITUT EL 10 DE SETEMBRE


PAGO AMPA Y ACTUALIZACION EN REDES SOCIALES


PLAÇ DE PRESENTACIO XARXA DE LLIBRES (JUNY/JULIOL)

Per a tornar els llibres hiha dos terminis:

del 15 al 20 Juny

del 2 al 5 de juliol

Cal emprenar previament el document adjunt (descargar Xarxa Llibres) i presentar-ho en la Biblioteca del Instituti i l'altre arxiu es per saber quin llibres i quin material curricular es pot entregar (reutilitzacio de llibres)

La Junta Directiva Ampa IES Malladeta


PATROCINADORS DEL FESTIVAL " TU VALS MOLT"  15/06/2018 (19.00h)   LLAR DEL PENSIONISTA


Itaca (12/04/2018)

Colonies d'anglés del Ministeri per a l'estiu 

 Colonias de inglés del Ministerio para el verano

Estimades famílies, El Ministeri d'Educació ha convocat ajudes per a colonies en juliol o agost en el territori espanyol per a estudiants de 1r o 2n d'ESO que en el curs anterior tingueren una nota mínima de 7 en anglés i també una nota mitjana de 7 del curs. El termini finalitza el proper 27 d'abril.

 Estimades famílies, El Ministerio de Educación ha convocado ayudas para colonias en julio o agosto en el territorio español para estudiantes de 1º o 2º de ESO que el curso anterior sacaron una nota mínima de 7 en inglés y también una nota media de 7 del curso. El plazo finaliza el próximo 27 de abril. 

                     Xarrada sobre els riscos d'internet 
                     Charla sobre los riesgos de Internet

Estimades famílies Els convidem i animem a vindre al centre el proper dimecres 18 d'abril a les 17:30h a la xarrada sobre els "Riscos associats a l'ús d'internet, les xarxes socials i les noves tecnologies" que se celebrarà a l'aula d'Úsos Múltiples del nostre centre. És important que vinguen per la gran quantitat d'incidents i problemes que tenen lloc cada dia relacionats amb aquestos recursos en qualsevol àmbit (en casa, al centre, etc.) i ens poden donar senzilles directrius per evitar-los o afrontar-los.

........................................................................................ 

Estimadas familias Les invitamos y animamos a venir al centro el próximo miércoles 18 de abril a las 17:30h a la charla sobre los "Riesgos asociados al uso de internet, las redes sociales y las nuevas tecnologías" que se celebrará en el aula de Usos Múltiples de nuestro centro. Es importante que vengan por la gran cantidad de incidentes y problemas que ocurren cada día en cualquier ámbito (en casa, en el centro, etc.) relacionados con estos recursos y nos pueden dar sencillas directrices para evitarlos o afrontarlos. 


Canvi de modalitat lingüística PIP-PEV 

 Cambio modalidad lingüística PIP-PEV

Estimats pares i mares i tutors/es legals de l'alumnat del centre Poden sol·licitar el canvi de modalitat lingüística fins el dilluns 23 d'abril (és a dir, del programa lingüístic PIP al PEV o viceversa) Per això, cal emplenar la sol·licitud que es troba a Secretaria. L'horari és matins de 10 a 13 h, exceptuant dimarts i dijous, dies en els quals Secretaria està oberta de 10 a 19 hores. Aquesta sol·licitud també la poden agafar els seus fills o filles i portar-la a casa perquè vostés l'emplenen i després tornar-la ja completa al centre.

 ........................................................................................................................................... 

Estimados padres, madres y tutores/as legares del alumnado del centro Pueden solicitar el cambio de modalidad lingüística hasta el lunes 23 de abril (es decir, del programa lingüístico PIP al PEV o viceversa). Para ello, tienen que rellenar la solicitud que les facilitarán en Secretaria. El horario es por la mañana de 10 a 13h, excepto los martes y jueves, días en que Secretaría está abierta de 10 a 19 horas. Esta solicitud también la pueden recoger sus hijos/-as y llevarla a casa para que ustedes la rellenen y después devolverla una vez completa al centro. 


Activitats/Actividades en

 IES LA MALLADETA

28 de març/marzo 

(Itaca 9/3/2018)

El proper dimecres 28 de març es realitzaran a l'institut activitats especials no lectives. El horari, per tant, serà diferent. Els alumnes tindran un seguit d'activitats culturals i esportives en funció del nivell al qual pertanyen. 

L'horari serà el següent: 

09:00 hores: Obertura del centre.

09:15 hores: Lliurament de notes. 

09:30 hores: Inici de Tallers i Activitats Esportives. 

11:00 hores: Fi de les Competicions i Tallers 

11:15 hores: Sortida al cinema de 1r i 2n ESO. Inici del concurs de paelles 

Per a qui no participe en aquestes activitats es projectarà una altra pel·lícula a la sala d'Usos Múltiples 

13:00 hores: Fi del Concurs de Paelles i resta d'activitats. 

La Directiva del Centre i La Junta Directiva del Ampa vos desitjen unes bones Pasqües

 El próximo miércoles 28 de marzo se realizarán en el instituto actividades especiales no lectivas. El horario, por tanto, será diferente. Los alumnos tendrán una serie de actividades culturales y deportivas en función del nivel al que pertenecen. El horario será el siguiente: 09:00 horas: apertura del centro. 09:15 horas: entrega de notas. 09:30 horas: inicio de talleres y actividades deportivas. 11:00 horas: fin de las competiciones y talleres 11:15 horas: salida al cine de 1º y 2º ESO. Inicio del concurso de paellas Para quien no participe en estas actividades se proyectará otra película en la sala de Usos Múltiples 13:00 horas: fin del concurso de paellas y resto de actividades. 


CONFERENCIA "MOTIVACION PARA ESTUDIAR"

(Organizada por Ies La Malladeta y Ayuntamiento de Villajoyosa)


CRUZ ROJA ESPAÑOLA OFRECE CURSOS DE PRIMEROS AUXILIOS LOS DIAS 14 Y 15 DE FEBRERO EN EL IES LA MALLADETA

 (Cursos y Horarios en Pestaña "Actividades Extraescolares")


AVANTATGES COM A SOCI DE L' AMPA


I CURSA SOLIDARIA SAN SILVESTRE EN IES LA MALLADETA (22/12/2017) 

ELS ALUMNES PORTARAN EL CARNET SOLIDARI AMB ELS EUROS QUE POSSEN ELS PATROCINADORS (PARES/MARES/AMICS/PROFESSORS..) DESTINATS A CARITAS I ASOCIACIÓ FIBROSIS QUISTICA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA.    VOS ESPEREM!!!!!!!


MERCAT SOLIDARI EN EL IES LA MALLADETA 22/12/2017

Benvolguts pares, mares i tutors legals:

 El dia 22 de desembre tindrem un any més al nostre institut el tradicional mercat solidari per celebrar la fi del trimestre i conscienciar-nos de les necessitats que moltes persones patiran en aquestes dates. Per això volem animar-vos a participar-hi i a que visiteu el nostre centre. Entre tots podem recaptar encara més diners que l'any passat per dedicar-lo a les causes més necessitades. A més a més hi haurà tornejos, competicions esportives i tallers culturals. Els alumnes entraran a les 10:00 h. per recollir les notes. A continuació, s'obrirà l'entrada al pati de l'Avinguda dels Ensenyants, la qual romandrà oberta al barri de 10.30 a 13.30 hores. La directiva del centre aprofita l'ocasió per desitjar-los bones festes i feliç any nou Y AMPA IES LA MALLADETA vos desitja un Bon Nadal i Bones Festes.

Queridos padres, madres y tutores legales: El día 22 de diciembre tendremos de nuevo en nuestro instituto el tradicional mercadillo solidario para celebrar el fin del trimestre y concienciarnos de las necesidades que muchas personas sufrirán en estas fechas. Por ello queremos animaros a participar y a que visitéis nuestro centro. Entre todos podemos recaudar aún más dinero que el año pasado para dedicarlo a las causas más necesitadas. Además ese día tendremos torneos, competiciones deportivas y talleres culturales. Los alumnos entrarán a las 10:00 h. para recoger las notas. A continuación, se abrirá la entrada al patio de la Avinguda dels Ensenyants que permanecerá abierta al barrio de 10.30 a 13.30 horas. La directiva del centro aprovecha la ocasión para desearles felices fiestas y próspero año nuevo y AMPA IES LA MALLADETA os desea una Feliz Navidad y que el año nuevo 2018 os traiga Paz, Felicidad y amor....


RECOGIDA DE ROPA EN EL INSTITUTO HASTA EL 5 DE DICIEMBRE

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar